Om little line

Little Line er et unisex børnetøjsbrand til børn i alderen 1-6år. Vi har stor fokus på bæredygtighed, og vores højeste prioritet er at minimere skadelige stoffer i tøjet. Vores kollektion er bygget op som en basisgarderobe, holdt i neutrale farver, som både passer til piger og drenge og nemt kan sættes sammen med andre mærker. Vi arbejder udelukkende i naturlige og slidstærke materialer, som hør og forskellige økologiske bomuldsmaterialer.

Vores vision er at skabe et brand, hvor vi både tænker på børnene og på miljøet. Vi udvælger nøje vores materialer, hvor vi både lægger vægt på, at der ikke skal være skadelige stoffer i, samt at materialet skal udgøre den mindst mulige belastning for miljøet.

Vi præsenterer ikke en ny kollektion hver sæson, fordi vores fokus er lagt på det gode håndværk, det rummelige snit og det tidløse design i slidstærke materialer. Dette gør, at tøjet får en længere levetid og at børnene, på trods af at de vokser hurtigt, kan bruge tøjet i længere tid og at det derefter kan gives videre til den næste i rækken. Vi kan på den måde være med til at nedsætte forbruget af tekstiler.

Der kommer løbende nye styles, farver og materialer til og nogle bliver taget fra afhængigt af årstiden, og som udgangspunkt kan alle styles bruges hele året rundt, alt efter hvordan det sættes sammen.